Hava Durumu

Belediyeden Sahne Ekipmanına 6 Milyon 825 Bin Lira

Edirne Belediyesi’nin 2026 yılı boyunca kutlama ve organizasyonlarda kullanacağı ses, ışık, truss sistemi, LED ekran ve jeneratör kiralama hizmet alımı ihalesi 6 milyon 825 liraya sonuçlandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2026 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2026 16:59
Kaynak: MEHMET EFECAN HIDIROĞLU
Belediyeden Sahne Ekipmanına 6 Milyon 825 Bin Lira

Edirne Belediyesi tarafından 2026 yılında yapılacak etkinliklerde kullanılacak sahne ve ekipmanları için ihale gerçekleştirildi.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ihalenin yaklaşık maliyeti 9 milyon 406 bin 250 lira olarak belirlenirken, ihale 6 milyon 825 bin lira bedelle tamamlandı.

Bu sonuçla birlikte belediye, yaklaşık maliyete göre 2 milyon 581 bin 250 lira daha düşük bir bedelle hizmet alımı yaparak önemli bir tasarruf sağlamış oldu.

İhaleye toplam 4 firma teklif verirken, 3 teklif geçerli sayıldı. Sözleşme 6 Ocak 2026 tarihinde imzalanırken, yüklenici firma Aysun Arı oldu. Hizmet alımı 1 Ocak 2026 – 31 Aralık 2026 tarihleri arasında geçerli olacak.

İhale kapsamında alınacak hizmetler, Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yıl boyunca düzenlenecek etkinliklerde kullanılacak.

MEHMET EFECAN HIDIROĞLU

Kaynak: MEHMET EFECAN HIDIROĞLU

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.