Edirne'de bir çikolata evi, çocukların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla renkli ve lezzet dolu bir etkinliğe imza attı. Katılımı ücretli olan Çikolata Workshop’unda 5-12 yaş arasındaki çocuklar, hayal güçleriyle şekillendirdikleri saksı tatlılarını yaparak mutfakla tanıştı.

Workshop hakkında bilgi veren Etkinlik Şefi Gülizar Bahadır, “Çocuklarla etkinlik yapmak, benim en sevdiğim etkinlikler arasında. Etkinliğin amacı; çocukların sosyalleşmesi, öz beceri kazanmaları ve mutfak kültürünü edinmeleri adına faydalı olmak. Yaptığımız bu etkinlik çok sevildi. İki haftadır bu etkinliğimizi yapıyoruz ve önümüzdeki haftalarda da yapmaya devam edeceğiz. Düzenlenen etkinliğimiz, 5-12 yaş arasında çocukları kapsıyor. Eğer bu etkinliğe katılmak isteyenler olursa, bize sosyal medya üzerinden yazarak ulaşabilirler” dedi.

Etkinlik sonunda her çocuğa katılım belgesi, balon ve kendi yaptıkları tatlıyı tatma fırsatı sunulurken, günün anısı olarak toplu fotoğraf çekimi de gerçekleştirildi.

MERT ERİŞKİN
Kaynak: MERT ERİŞKİN