Edirne’de düzenlenen Hediyelik Eşya Festivali, hem kent sakinlerinin, hem de kente gelen misafirlerin yoğun ilgisini görmeye devam ediyor. Festival alanında stant açan Aslı Akyıldız, gurbetçi vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını belirtti.

Akyıldız, yaptığı açıklamada; “Hediyelik Eşya Festivalimiz oldukça ilgi görüyor. Özellikle gurbetçi misafirlerimizi ağırlıyoruz. Yaşadıkları ülkeye dönmeden önce buraya uğrayarak sevdiklerine hediyelik eşya alıyorlar” dedi.

Kendi el emeği ürünlerini sergileyen Akyıldız; “Bizim standımızda sıvı reçine ve sertleştirici kullanarak elde ettiğimiz sunumluklar, anahtarlıklar, ayraçlar gibi birçok ürün bulunuyor. Vatandaşlarımız el emeği ürünlere büyük ilgi gösteriyor, bu da bizi mutlu ediyor. Edirne’ye dördüncü kez geldik ve burayı gerçekten çok seviyoruz. Festivalin son güne kadar yoğun geçmesini umuyoruz” ifadelerini kullandı.
Hediyelik Eşya Festivali, 31 Ağustos’a kadar açık kalacak. Akyıldız, “Tüm vatandaşlarımızı standımıza bekliyoruz” diyerek festival alanına davette bulundu.
HİLAL PEKER
Kaynak: HİLAL PEKER