Hava Durumu
Edirne İl Genel Meclisi’nin bugün düzenlenen toplantısında, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonu’nun, Edirne merkez ilçesindeki İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yer alan okullarda son 5 yıl içinde düzenlenen yurt dışı projeleri ve etkinlikleri hakkındaki raporu görüşüldü.

Komisyon Üyesi İsmail Alış tarafından sunulan raporda, Edirne merkez ilçedeki okullarda 5 yıl içinde düzenlenen yurt dışı projeleri açıklandı.

Alış, son 5 yıl içinde okul eğitimi, mesleki eğitim ve yetişin eğitimi alanlarında ERASMUS+ projelerinin yapıldığını söylerken “Okul eğitimi ve mesleki eğitim alanında toplam 75, okul ve yetişin eğitiminde de 10 Hayat Boyu Öğrenme Kurumu tarafından hareketlilik gerçekleştirilmiştir” dedi.
UĞUR AKAGÜNDÜZ
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ