Edirne Belediyesi, Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi ile Trakya Üniversitesi (TÜ) Hastanesi arasında bulunan ve “Sağlık Yolu” olarak adlandırılan yolun Trakya Üniversitesi’ne yakın bölümünde yeni bir asfaltlama çalışması başlattı. Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nden başlayan yolun TÜ’ye bağlı Eczacılık, Fen, Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinin arka kısmından geçirilecek yolla TÜ kampus güvenliğini sağlama amaçlanıyor.

Trakya Üniversitesi de belediyenin bu çalışmasına hazırlattığı bir pankartla teşekkür etti. TÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Hatipler ve Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın iki kurumun yetkilileri pankart önünde bir de hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Edirne Belediye Başkanı Av. Gencan Akın “Trakya Üniversitesi ve Karayollarıyla yaptığımız işbirliği çerçevesinde şehrin trafiğini rahatlatmak ve trafiğe yeni bir alternatif kazandırmak üzere biz de üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Birlikte güzel bir çalışma gerçekleştiriyoruz” dedi.
ŞENER ŞENTÜRK
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK