Edirne’de faaliyet gösteren özel bir eğitim kurumunun müdürü Büşra Karaca, yaz okuluna gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını belirterek, hem akademik, hem de sosyal açıdan dolu dolu bir program yürüttüklerini söyledi.
Karaca, yaz okulunun sadece ders tekrarlarından ibaret olmadığını vurgulayarak; “Yaz okulumuzda yalnızca ders tekrarları değil; aynı zamanda çocuklarımızın keyif alacağı masa tenisi, satranç, akıl ve zeka oyunları gibi aktiviteler de yer alıyor. Amacımız, çocukların yaz dönemini hem verimli, hem de eğlenceli geçirmelerini sağlamak” dedi.
Karaca, yaz okulunun amacının öğrencilerin yaz tatilini hem verimli, hem de keyifli şekilde değerlendirmelerini sağlamak olduğunu belirterek; “Sadece akademik başarıya değil; sosyal becerilerin gelişmesine de önem veriyoruz. Çocuklarımız burada hem derslerde ilerleme kaydediyor, hem de arkadaşlık ilişkilerini güçlendiriyor” dedi. Yaz okulu kapsamında düzenlenen etkinliklere katılan öğrenciler ise derslerin yanı sıra farklı alanlarda yeteneklerini keşfetme fırsatı buluyor.
HİLAL PEKER
Kaynak: HİLAL PEKER