Hava Durumu

Edirne Merkeze 17,2 Kg Yağmur

Edirne’de dün başlayan yağmurlu hava gece de devam etti. Edirne’de en fazla yağış, metrekareye 36,6 kilogram ile Lalapaşa’ya düşerken, Edirne merkezin 17,2 litre yağış aldığı açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2025 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2025 14:23
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Edirne Merkeze 17,2 Kg Yağmur

Edirne dün öğleden sonra yağmurlu bir havanın etkisine girdi. Öğleden sonra bölgede başlayan yağışlar aralıklarla gece de devam etti. Özellikle tarım ile uğraşan çiftçilerin beklediği yağışlar, gelişme döneminde olan ekili ürünler için faydalı oldu.

Edirne merkez ve tüm ilçelerinde görülen yağışlardan en fazla yağışı metrekareye 36,6 kilogram ile Lalapaşa aldı. Edirne merkeze 17,2 kilogram yağış düşerken, en az yağış alan ilçe ise 12,2 kilogram ile İpsala ilçesi oldu.

Edirne Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre yağışların çarşamba ve cuma günü aralıklarla devam edeceği belirtildi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.