Hava Durumu

Edirne’nin Acı Günü: Evrim ve Atakan’a Son Görev

Çanakkale’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Edirneli Evrim Oluçay ve Atakan Yılmazdere için bugün Eski Cami’de cenaze töreni düzenlendi. 2 genç, yoğun katılımın olduğu cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlandılar.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2025 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2025 17:44
Kaynak: MEHMET EFECAN HIDIROĞLU
Edirne’nin Acı Günü: Evrim ve Atakan’a Son Görev

Çanakkale’de dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Selma Oluçay’ın kızı Evrim Oluçay (28) ile Atakan Yılmazdere (28), Edirne’de son yolculuklarına uğurlandı.

Eski Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Evrim Oluçay ve Atakan Yılmazdere, son yolculuklarına uğurlandı. Gençlerin cenaze törenine İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Edirne Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Harika Taybıllı, AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Edirne Belediyesi eski Başkanı Recep Gürkan, Oluçay ve Yılmazdere aileleri, yakınları, dostları ve çok sayıda Edirneli katıldı.

Yakınları ve sevenlerinin gözyaşları arasında gerçekleşen cenaze töreninin ardından 2 gencin naaşları, Yeni Şehir Mezarlığı’nda dualar eşliğinde toprağa verildi.

MEHMET EFECAN HIDIROĞLU

Kaynak: MEHMET EFECAN HIDIROĞLU

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.