Hava Durumu

Eski Vekil İşleten’in Acı Günü

Edirne eski Milletvekili Şener İşleten’in eşi Semahat İşleten vefat etti. Vefat eden işleten bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2026 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2026 14:38
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Eski Vekil İşleten’in Acı Günü

Edirne eski Milletvekili Şener İşleten’in eşi Semahat İşleten 76 yaşında vefat etti. Semahat İşleten için bugün Eski Cami’de öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cem ve Mert adında 2 çocuk annesi olan İşleten’in cenazesine ailesi, sevenleri ve yakınları yakınları katıldı.

18’inci dönem Avanatan Partisi’nden Edirne Milletvekili olarak görev yapan Şener İşleten’in eşi Semahat İşleten’in naaşı kılınan cenaze namazının ardından Buçuktepe Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.

KIZILCIK’A SEVENLERİNDEN SON GÖREV

Edirne’de dün vefat eden emekli öğretmen, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) üyesi Ahmet Kızılcık için bugün Edirne Eski Cami’de öğle vakti cenaze namazı kılındı. 82 yaşında vefat eden emekli öğretmen Kızılcık’ın cenazesinde meslektaşları yalnız bırakmadı. Cenazeye meslektaşlarının yanı sıra yakınları ve sevenleri katıldı.

Kılınan cenaze namazı sonrası Kızılcık’ın naaşı Karaağaç Mezarlığına defnedildi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.