Hava Durumu

Kaleiçi’nde Altyapı Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

Edirne'nin Kaleiçi bölgesinde altyapı çalışmaları tüm hızı ile devam ederken çalışma yapılan bölgeler trafiğe kapatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2025 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2025 12:15
Kaynak: MEHMET EFECAN HIDIROĞLU
Kaleiçi’nde Altyapı Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

Edirne’de altyapı yenileme çalışmaları Kaleiçi bölgesinde yoğun şekilde devam ediyor. Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan’ın kayıp-kaçak oranının kentte en yüksek olduğu bölge olarak vurguladığı Kaleiçi’nde yürütülen çalışmalar, içme suyu ve kanalizasyon hatlarının modernize edilmesi açısından büyük önem taşıyor.

Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Caddesi ile Kulekapı Caddesi üzerinde kazı ve hat yenileme işlemleri sürerken, bölgede trafik akışı da geçici olarak durduruldu. Caddelerin geniş bir kısmının trafiğe kapatılması nedeniyle araç geçişleri alternatif güzergahlara yönlendiriliyor.

MEHMET EFECAN HIDIROĞLU

Kaynak: MEHMET EFECAN HIDIROĞLU

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.