Saros Körfezinde vahşi kullanım nedeniyle kangrene dönüşen sorunları çözmek için çalıştıklarını anlatan Edirne Valisi Yunus Sezer, sahillerden bir haftada 100 kamyon çöp toplandığını vurguladı.
Oluşturulan karavan alanları dışında kesinlikle çadır kurulmasına ve karavan araçlarının park edilmesine müsaade edilmeyeceğini söyleyen Sezer, uyarılara uymayan kişilere cezai işlem uygulanacağını duyurdu.
Kaçak yapıyla da sürekli mücadele edeceklerinin altını çizen Sezer, "Sahillerde çöp, kirlilik ve gözlerimizi tırmalayacak şey istemiyoruz. Sahillerde insanlar huzur içerisinde tatilini yapsınlar, denize girsinler, kumdan yararlansınlar, güneşten yararlansınlar ama tertemiz olsun, bir tane çöp olmasın" açıklamasında bulundu.
ŞENER URFA
Kaynak: ŞENER URFA