Minik ve genç kadınlar kategorilerinde düzenlenen şampiyonaya 50 güreşçi katıldı. Açılış töreninin ardından Kuran okumasıyla başlayan programda, güreş karşılaşmalarıyla birlikte şehitin anısına helva dağıtımı yapıldı.

Duygu dolu anların yaşandığı organizasyonu, şehidin annesi Hafize Çetin ve babası Süleyman Çetin’in yanı sıra Valilik protokolü de takip etti.
Minik ve genç kadınlar kategorilerinde mindere çıkan sporcular, şehit polis memuru Nefize Çetin Özsoy’un anısını yaşatmak adına centilmenlik ve büyük bir mücadele örneği sergiledi. Şampiyona sonunda dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

Şehit polis memuru Nefize Çetin Özsoy, 2016 yılında Mardin’in Midyat ilçesinde terör örgütü PKK tarafından Emniyet Müdürlüğü binasına yönelik gerçekleştirilen saldırıda şehit olmuştu. Bu anlamlı organizasyonla şehidin hatırası yaşatılırken, genç sporcular da birlik ve dayanışma ruhuyla mücadele etti.

HABER MERKEZİ
Kaynak: Haber Merkezi