Hava Durumu

Selimiye Meydanı Açık Hava Fotoğraf Stüdyosuna Dönüştü

Edirne’ye Kakava ve Hıdırellez Şenlikleri için gelen vatandaşların ilk durağı Selimiye meydanı olurken; meydan adeta açık hava fotoğraf stüdyosuna dönüştü.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2025 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2025 14:54
Kaynak: HİLAL PEKER
Selimiye Meydanı Açık Hava Fotoğraf Stüdyosuna Dönüştü

Edirne’de 3-6 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Kakava ve Hıdırellez Şenlikleri kapsamında kente akın eden vatandaşların ilk durağı Selimiye Camii oldu.

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan tarihi Selimiye Camii meydanında toplanan ziyaretçiler, hem bu eşsiz mimariyi yakından görmenin, hem de şenliklerin renkli atmosferini yaşamanın heyecanını bir arada yaşadı.

Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Selimiye Meydanı, sabahın erken saatlerinden itibaren adeta açık hava fotoğraf stüdyosuna dönüşürken; gruplar halinde fotoğraf çektiren turistler, Edirne’yi çok beğendiklerini söyledi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.