Hava Durumu
Edirne’nin Havsa ilçesinde her hafta cumartesi günleri kurulan halk pazarı, bu hafta hem vatandaşların hem de esnafın yüzünü güldürdü. İlçede etkili olan sıcak hava nedeniyle pazara olan ilginin arttığı gözlendi.
Sabahın erken saatlerinden itibaren pazara gelen vatandaşlar, sebze, meyve ve diğer ihtiyaçlarını temin ederken tezgâhlar önünde zaman zaman yoğunluk oluştu. Pazarcı esnafı ise havaların güzel gitmesinin satışlara olumlu yansıdığını ifade etti.
Özellikle taze ürünlere talebin yüksek olduğu pazarda, vatandaşlar uygun fiyatlı alışveriş yapma imkanı bulurken esnaf da hareketli bir gün geçirdi. İlçe sakinleri, havanın elverişli olmasıyla birlikte pazarda daha rahat dolaşabildiklerini belirtti.
HİLAL PEKER
Kaynak: HİLAL PEKER