Hava Durumu

TÜ Güzel Sanatlardan Çifte Birincilik

TÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nin bugün düzenlenen mezuniyet töreninde, Grafik Tasarım Bölümü’nden 2 öğrencinin fakülte birincisi olduğu açıklandı. İmran Kaynar ve Yasemin Yaren Evcimen, fakülte birinci olarak konuşma yaparken; başarı belgeleri ve plaketlerini akademisyenlerden aldılar.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2025 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2025 15:40
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
TÜ Güzel Sanatlardan Çifte Birincilik

Trakya Üniversitesi (TÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, 2024-2025 akademik yılı mezuniyet törenini gerçekleştirdi.

Edirne’nin Karaağaç Mahallesi’ndeki tarihi tren garı olan fakültenin girişinde düzenlenen törene; TÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eylem Bayır, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Baybora Temel, akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

KAYNAR VE EVCİMEN FAKÜLTE BİRİNCİSİ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve TÜ Devlet Konservatuvarı ekibinin mini konseriyle başlayan tören, açılış konuşmalarıyla devam etti. Rektör Yardımcısı Bayır ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Temel’in konuşma yaparak akademisyenlere, öğrencilere ve velilere seslendiği törende, öğrenciler adına konuşmayı ise fakülte birincileri İmran Kaynar ve Yasemin Yaren Evcimen yaptı. Grafik Tasarım Bölümü öğrencisi olan 2 fakülte birincisi ayrı ayrı yaptıkları konuşmalarda akademisyenlere ve velilere teşekkür ederken; mezunlara da başarılar dilediler.

COŞKUYLA KEPLERİNİ ATTILAR

Törende dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve plaketleri takdim edilirken; daha sonra tüm bölümlerdeki akademisyenler, öğrencilere başarı belgelerini verdiler. Tören, mezun olan öğrencilerin keplerini coşkuyla atmasının ardından sona erdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.