Edirne’de tarihi Alipaşa Çarşısı esnafı Alev Kantur, yaz sezonunun başlamasıyla birlikte şapkalara olan ilginin arttığını belirtti.
Güneşten korunmak isteyen vatandaşların farklı model ve tarzlarda şapkalara yöneldiğini ifade eden Kantur, satışlardan memnun olduklarını dile getirdi.

Kantur, “Havaların ısınmasıyla birlikte şapka sezonumuz oldukça hareketli geçiyor. Yaz ve deniz sezonunun açılmasıyla satışlarımız arttı. Şu anda ürünlerimize yoğun ilgi var; hatta birçok modelimiz tükendi ve yenileri gelecek. Hem çocuk, hem de yetişkin şapkalarımız rağbet görüyor. Özellikle fötr modellerimiz çok tercih ediliyor. Fiyatlarımız 200 liradan başlıyor, modele göre 500 liraya kadar çıkabiliyor. Yoğun talep nedeniyle bazen yetişmekte zorlanıyoruz ama müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi.
MERT ERİŞKİN
Kaynak: MERT ERİŞKİN