Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2. NAKİL TERCİH BAŞVURULARI BAŞLADI

LGS’de tercih yapıp bir okula yerleşemeyenlerin ikinci nakil tercih başvuruları sürüyor. Havsa Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan adaylara tercihlerini titizlikle yapma çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2023 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2023 18:33
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
2. NAKİL TERCİH BAŞVURULARI BAŞLADI

Liselere Giriş Sınav (SGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından tercihlerini yapıp hiçbir okula yerleşemeyen öğrenciler için ikinci nakil tercih başvuruları 31 Temmuz 2023 Pazartesi başladı. 4 Ağustos 2023 Cuma gününe kadar sürecek olan başvurular için Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan açıklamalarda bulundu.

Fidan www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada “Hiçbir okula yerleşemeyen öğrenciler için ikinci nakil tercih başvuruları, 31 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında yapılabilir. Bu süreçte tercihlerinizi titizlikle yapmanızı öneriyorum, böylece uygun bir okul ve programa yerleşme şansınız artacaktır. Ayrıca, boş kalan kontenjanlar ve hiçbir yere yerleşemeyen öğrenciler için öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonları, 8-16 Ağustos tarihleri arasında başvuruları kabul edecekler.  Öğrenci ve velilerimize bu süreçte her türlü desteği sağlamak için buradayız. 22-25 Ağustos tarihleri arasında okul ve kurumlar yatılılık başvurularını alacak ve 31 Ağustos'ta yatılılık yerleştirme sonuçlarını da açıklanacak. Son olarak, sizleri bilinçli tercihler yapmaya ve uzman rehberlik hizmetlerinden yararlanmaya davet ediyorum. Sizlerin geleceği bizim için çok önemli ve sizleri desteklemek en büyük önceliğimizdir. Herhangi bir sorunuz veya ihtiyacınız olduğunda, her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim. Hepinize başarılar diliyorum ve eğitim hayatınızın en güzel şekilde geçmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı bilmenizi isterim” dedi.

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.