Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3 partinin daha Edirne adayları belli oldu

Edirne’de belediye başkanlığı, belediye meclisi üyeliği ve il genel meclisi üyeliği adayları belli olmaya devam ediyor. Saadet Partisi, DEM Parti ve TKP de Edirne’deki adaylarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 17:18
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
3 partinin daha Edirne adayları belli oldu

Saadet Partisi, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) ve Türkiye Komünist Partisi (TKP), 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimlerine katılacak belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği adaylarını açıkladı.

Saadet Partisi ve DEM Parti Edirne’de belediye başkanlığı, belediye meclisi ve il genel meclisi için yarışacak. TKP ise Edirne’de belediye başkanlığı, meclis üyeliği ile Edirne’nin tüm ilçelerinde belediye meclis üyeliğine aday çıkardı.

SAADET PARTİSİ’NİN EDİRNE ADAYLARI

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan adayı Tezcan Karakütük, Belediye Meclis üyeliği kontenjan adayları Mesut Çınar, Ramazan Birol ve Murat Sırma, Belediye Meclis Üyeliği adayları Samet Kaya, Davut Okumuş, Yasemin Tekin, Akın Kırgın, Faruk Yalçınkaya, Burak Akın, Recep Omaç, Gülşen Büyükkal, Cüneyt Çetin, Muhammed Yusuf Tatlıses, Abdulbaki Yılmaz, Özcan Ataldı, Mehmet Ertek, Şükrü Tuncer, Yusuf Bekem, Mustafa Aksu, Yunus Emre Macit, Hatice Kaya, Abdullah Çakır, Cahide Erolu, Kayhan Coni, Seydi Çelebi, Osman Günay, Talha Emre Mamuzlu, Özkan Karabulut, Halil Karahan, Mehmet Talha Güven, Durgut Erol; İl Genel Meclisi Üyeliği adayları da Recep Çınar, Mustafa Tekin, Cemal Kaya, Mehmet Ter, Hasan Halil Öge ve Hüsamettin Batkın’dan oluştu.

DEM PARTİ DE ADAYLARINI AÇIKLADI

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Edirne Belediye Başkan adayı Aylin Hacaloğlu, Edirne Belediye Meclisi Üyeliği adayları Mevlüt Aykoç, Gülden Ateş ve Ayhan Muşlu, İl Genel Meclisi Üyeliği adayı ise Özcan Barut’tan oluştu.

TKP HEM EDİRNE HEM DE İLÇELERDE YARIŞACAK

Türkiye Komünist Partisi (TKP) Edirne Belediye Başkan adayı Emre Gebeş, Belediye Meclisi Üyeliği adayları Gülçin Cüre, Nurhan Akyüz, Enez Belediye Meclisi Üyeliği adayı Tanju Kahraman, Keşan Belediye Meclisi Üyeliği adayları Muhammer Alan, Ahmet Baki Akten ve Mustafa Alan, Uzunköprü Belediye Meclisi Üyeliği adayları Ahmet Sızınkan, Meriç Belediye Meclisi Üyeliği adayı İlknur Kıymacı, Süloğlu Belediye Meclisi Üyeliği adayı Umut Cem Polat, İpsala Belediye Meclisi Üyeliği adayı İbrahim Çevik, Lalapaşa Belediye Meclisi Üyeliği adayı Mehmet Kaan Güçlü’den oluştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.