Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Adaletle gelişen bir Edirne için çalışıyoruz”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, Edirne Adalet Sarayı’nı ziyaret ederek, “Adaletle gelişen bir Edirne için çalışıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
“Adaletle gelişen bir Edirne için çalışıyoruz”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, saha çalışmaları kapsamında STK, kurum ve vatandaşları tek tek ziyaret eden İba, seçime kısa bir süre kala destek istiyor.

İlk olarak Edirne Adalet Sarayı'nı ziyaret eden İba, Victor Hugo’nun “En mükemmel adalet, vicdandır” sözünü hatırlatarak “Biz de daima vicdanımızı pusulamız olarak gördük ve böyle de görmeye devam edeceğiz. Adaletle gelişen bir Edirne için çalışıyoruz” diye konuştu.

Ardından İhlas Pazarlama Edirne Bölge Müdürü Serhat Kayaalp’i ziyaret eden İba, işlerinde kolaylıklar dileyerek nazik karşılamaları için teşekkür etti.

ETUS’U DA ZİYARET ETTİ

Daha sonara ETUS Çavuşbey Mahallesi Gazimihal Depolama alanında ETUS esnafını ve ETUS çalışanlarını ziyaret eden İba, vatandaşların en modern ve işler sistemde bir toplu taşıma deneyimine erişmesi için tüm çalışmaların hazır olduğunu belirtti.

White Clean Kuru Temizleme işletmesinin sahibi Orçun Göncü ve firma çalışanları ile bir araya gelen İba, hayırlı işler dileyerek samimi sohbetlerinden dolayı teşekkür etti.

Edirne Cemevi Vakfı’nı ziyaret ederek Vakıf Başkanı Sadık Bektaş ile görüşen İba, sohbetleri ve samimi ev sahiplikleri için memnuniyetini dile getirdi.

Edirne Arama Kurtarma Derneği Başkanı Ilgaz Çakıcı ve dernek üyeleri ile bir araya gelen İba, "Değerli ve çok önemli bir konuda emek sarf eden kıymetli hemşehrilerimize, bizlere ayırdıkları zaman ve sıcak sohbetleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.