Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afrika’nın yöresel kıyafetiyle ilgi odağı oldu

İzmir’in Karşıyaka ilçesinden Edirne’ye Kakava ve Hıdırellez Şenlikleri için gelen Muammer Neşeli, giymiş olduğu Afrika’ya özel kıyafetle dikkatleri üzerine çekti. 5-6 yıldır şenliklere geldiğini belirten Neşeli; “Yarınki konseptim de daha farklı olacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 13:23
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Afrika’nın yöresel kıyafetiyle ilgi odağı oldu

İzmir’in Karşıyaka ilçesinden Edirne’ye Kakava ve Hıdırellez Şenlikleri için gelen Muammer Neşeli, giydiği Afrika’ya özgü kıyafetiyle ilgi odağı oldu.

Retro giyinmeyi sevdiğini belirten Neşeli, yarın da devam edecek şenliklerdeki konseptinin farklı olacağını söyledi. Neşeli, şenliklere herkesin gelmesi gerektiğini vurguladı.

“HER SENE DAHA KALABALIK OLUYOR”

Kakava ve Hıdırellez Şenlikleri’ne 5-6 yıldır geldiğini belirten Neşeli; “Bu gibi etkinlikleri kaçırmamaya bakıyorum. Burada baharın gelişini, insanların kaynaşmasını, birbiriyle eğlenmesini, ötekileştirmeden eğlenip kutluyoruz. Bunları gelmeyen insanlara tavsiye ederim. Burada kaynaşmak, baharı geçirmek amacıyla bu şekilde toplanılıyor. Buraya Türkiye'nin her yerinden turlar geliyor. Her sene, geçen seneye göre daha kalabalık oluyor ve her sene daha güzel etkinlikler oluyor. Ben bunu burada kendim de gözlemledim. Burada çok büyük bir ateş yakılıyor ve güzel bir eğlence oluyor” dedi.

“KONSEPTİM YARIN FARKLI OLACAK”

İlgi odağı olan kıyafetinin Afrika’nın yöresel bir kıyafeti olduğunu açıklayan Neşeli; “Ben bu kıyaferi Türkiye'de, İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de bulamadım. Kıyafetlerimi sipariş üzerine getirdim. Benim birçok takımım da var. Onları da Nepal’den getiriyorum. Yarınki konseptim de daha farklı olacak. Bugün turuncuyu giyidim, baharın simgesi. Yarın da mavi olacak. Bu giyim tarzını Afrika'dan getirttiğim için de seviyorum. Retro giyinmeyi çok seviyorum” İfadelerine yer verdi.

MERTE ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.