Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Akaryakıt zamları çiftçiyi zor durumda bırakıyor”

Saadet Partisi Havsa İl Genel Meclis Üyesi Adayı Murat Aladağ, akaryakıta arka arkaya gelen zamların çiftçileri zor durumda bıraktığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 15:57
Kaynak: ERGİN SÖZER
“Akaryakıt zamları çiftçiyi zor durumda bırakıyor”

Saadet Partisi Havsa İl Genel Meclis Üyesi Adayı Murat Aladağ, www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada akaryakıt zamlarının herkesi olduğu gibi köylerde çiftçilik yapan vatandaşları da etkilediğini belirtti.

Aladağ açıklamasında şunları dile getirdi; “Çiftçilerimiz için akaryakıt fiyatlarındaki bu sürekli artışlar büyük bir yük oluşturuyor. Tarlalarımıza, ürünlerimizi pazara taşımak için kullandığımız araçlarımıza yapılan zamlar, maliyetlerimizi artırarak kar marjımızı azaltıyor. Bu da çiftçilerimizi zor durumda bırakıyor. Köylerimizi ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın en büyük sıkıntılarından birinin akaryakıt zamları olduğunu duyuyoruz. Sürekli artan enflasyon tüm vatandaşlarımızı zor durumda bırakıyor. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde vatandaşlarımızdan desteklerini bekliyoruz. Projelerimiz ile köylerimizde ve ilçemizde yaşayan insanların sorunlarına çözüm olacağız. Tüm köylerimizi kalkındırmak için çalışacağız. Ben de çiftçilik yapan biri olarak köylerde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını çok iyi anlıyorum. Desteklerini bizden esirgemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.