Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akıncı’dan 23 Nisan kutlaması

AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
Akıncı’dan 23 Nisan kutlaması

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Akıncı, geçmişten bugüne çocukların geleceğe olan umudu ve Türkiye'nin aydınlık yarınlarına olan inancının simgesi olan bu anlamlı günü coşkuyla kutladıklarını ifade etti.

Akıncı açıklamasında şunlara yer verdi:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının üzerinden 104 yıl geçti ancak o günün heyecanı ve coşkusu hala tazeliğini koruyor. Meclisimiz, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin bir simgesi haline gelmiş, milletimizin iradesini temsil etmiş ve geleceğe olan inancını pekiştirmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu bayram, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın umudu ve sevincidir. Bugün, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çocukların haklarına saygı duyulması ve eğitimlerinin en iyi şekilde sağlanması için çaba gösteriyoruz. Çocuklarımızın mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir geleceğe sahip olması için çalışıyoruz.

İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sevgiyle selamlıyor, gözlerinden öpüyorum.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.