Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksal: “Beklediğimiz oyu alamadık”

Ak Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, yerel seçim sonucunu değerlendirdi. Aksal, bekledikleri oyu alamadıklarını belirterek “Çok iyi hizmet yaptığımız yerler var, beklediğimiz oyu alamadık” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 16:15
Kaynak: HİLAL PEKER
Aksal: “Beklediğimiz oyu alamadık”

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Binasında halk buluşması düzenledi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Aksal, 2024 yerel seçim sonuçlarının Edirne için hayırlı olmasını diledi. Edirne’nin belediyecilik anlamında hizmete ihtiyacı olduğunu belirten Aksal, hizmet ettikleri yerlerden, bekledikleri oyu alamadıklarını ifade etti.

Aksal, AK Parti’nin seçimlerden ders çıkaran bir parti olduğunu söyleyerek, Edirne için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Edirne Belediye Başkanı seçilen Filiz Gencan Akın’ı arayarak tebrik ettiğini söyleyen Aksal, bu noktadan sonra doğru yapılan işlere her zaman destek olacaklarını da vurguladı.

“GÖNLÜM SONUCUN FARKLI OLMASINI İSTERDİ”

Seçim sonucunun farklı olmasını istediğini söyleyen Aksal; “Yerel seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Ben seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ben AK Partinin milletvekiliyim. Gönlüm sonucun farklı olmasını isterdi. Bunu istememden doğal bir şey yok. Edirne Belediyesini Cumhur İttifakının almasını isterdim. Çok güzel işler yapardık ama Edirneliler dedi ki ‘Biz tercihimizi bu yönde kullanıyoruz.’  Vatandaşın verdiği karara yapacak bir şey yok. Saygı duymaktan başka bir şey yok. Filiz Hanıma telefon ettim hayırlı olsun dileklerimi ilettim. Onun siyaset hayatı da yeni başladı. Hizmet edecektir. Artık bu noktadan sonra doğru yapana destek veririz” dedi.

“EDİRNE’YE İNŞALLAH ÇOK GÜZEL İŞLER YAPILIR”

Aksal, Edirne’ye güzel işler yapılması temennisinde bulunarak şöyle konuştu; “Bizim bir tane hedefimiz var. Genelde ülkeye hizmet etmek ama ben Edirne milletvekiliyim bizim birinci derdimiz Edirne’ye hizmet etmek. Edirne’ye hizmet eden, çivi çakan herkesten Allah razı olsun. Sandıktan ne çıkıyorsa bizim başımızın üzerinde. Sandıktan ne çıktıysa, milletin iradesi ne ise bizim söyleyecek sözümüz yok. Edirne’ye inşallah çok güzel işler yapılır. Kazanan Edirne olsun kişiler gelip, geçiyor. Ama değişmeyen bir şey var; hizmet. Bugün baktığımızda belediyecilik anlamında hizmete ihtiyacı var. Yolunun yapılması lazım, kaldırımının yapılması lazım, suyunun içilebilir temiz bir şekilde akması lazım. Ama gönüllere de girmek çok önemli. Hepimiz değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Artılarıyla, eksileriyle örneğin çok iyi hizmet yaptığımız yerler var, beklediğimiz oyu alamadık. Hem genel siyaset olarak, hem yerel siyaset olarak oturup bunları değerlendireceğiz. Ak Parti her zaman seçimlerden ders alan bir partidir. Seçimleri değerlendiren bir partidir.”

“YERİNE GETİRİLMEYEN VAATLERİN DE TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Yerine getirilmeyen vaatlerin ve eksik işlerin takipçisi olacaklarını söyleyen Aksal; “Eksik yapılan işlerin, yerine getirilmeyen vaatlerinde takipçisi olacağız. Yapılmayan bir şey varsa gündeme getireceğiz. Destek konusunda da hiç şüpheniz olmasın, her türlü desteği veririz. Ben de burada yaşıyorum. Yolunun yapılmasını, çeşmelerden sağlıklı su akmasını istiyorum. Bunların takipçisi olacağız ama her konuda destek de olacağız” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.