Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balkan’dan sağlık çalışanlarına kutlama ziyareti

Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Havsa’da Aile Hekimlikleri ve Havsa Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2024 20:22
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2024 20:28
Kaynak: ERGİN SÖZER
Başkan Balkan’dan sağlık çalışanlarına kutlama ziyareti

Ziyaretlerinde sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Balkan, onların özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.


www.batiekpres.com haber sitesine konuşan Başkan Balkan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayarak şunları dile getirdi:
“Canlarımızı emanet ettiğimiz, gece gündüz demeden bizlerin sağlığı için çalışan, şifa dağıtan sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. En zor zamanlarımızda yanımızda olan doktorlarımıza, hemşirelerimize, sağlık teknisyenlerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Pandemi sürecinde de gösterdikleri özveri ve fedakarlık, onların ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu vesileyle, tüm sağlık çalışanlarımızın tekrardan Tıp Bayramı’nı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.