Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tekin ilçemiz Kadınlarına Karanfil Dağıttı

Havsa Belediye Başkanı Millet ittifakı Havsa Belediye Başkan Adayı Oğuz Tekin ve partililer ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde’ ilçemiz kadınlarına karanfil dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2019 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2019 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Tekin ilçemiz Kadınlarına Karanfil Dağıttı

Nilay YILMAZ

    8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Havsa Belediye Başkanı Millet ittifakı Havsa Belediye Başkan Adayı Oğuz Tekin partililer ile birlikte ilk olarak ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa'yı ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı.
    Havsa Belediye Başkanı Millet ittifakı Havsa Belediye Başkan Adayı Oğuz Tekin partililer ile birlikte ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ sebebiyle Saturn Tekstil'i, Emi Tekstil'i, Modavizyon Tekstil'i ve Kilim Mensucat Fabrikalarımızı ziyaret ederek  kadınlarımızın günlerini kutladılar ve ilçemiz kadınlarına karanfil dağıttılar.
    CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Havsa Belediye Başkanı Millet ittifakı Havsa Belediye Başkan Adayı Oğuz Tekin, meclis üyeleri ile birlikte her Cumartesi günü ilçemizde kurulan sebze pazarımızda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle kadınlarımıza karanfil dağıttılar. 
    CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Havsa Belediye Başkanı Millet ittifakı Havsa Belediye Başkan Adayı Oğuz Tekin ve meclis üyeleri CHP  Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ yemeğine katılarak, CHP 'li kadınların günlerini kutladılar.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.