Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bat Pazarı’nda koku devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde Bat Pazarı’nın Saraçlar Caddesi’ne bağlanan kısmındaki ızgaralarda biriken pisliklerin çevreye yaydığı kötü kokular haberimize konu olmuştu. Haber sonrası belediye yetkilileri ızgaraları açarak bir iki kürek pislik alıp tekrar kapatmaları çevredeki esnafın tepkisine neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 18:31
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Bat Pazarı’nda koku devam ediyor

Son 3 aydır, Bat Pazarı’nda Medrese Sokağın, Saraçlar Caddesi’ne bağlanan kısmında, su gider ızgaralarından yayılan kokular çevredeki esnafı ve vatandaşları rahatsız ediyordu.

Konu hakkında çevre esnafın şikayetleri sitemizde habere konu olmuştu. Esnafın şikayetlerini duyan Edirne Belediyesi yetkilileri, bölgeye ilgili birimleri temizlik yapması için yönlendirdi. Fakat gelen temizlik yetkililerinin ızgaraları açarak sadece bir iki kürek pislik alıp kapattığını belirten isim vermek istemeyen bir esnaf; “Kötü kokular hala devam ediyor. Daha önce yaptığımız gibi ızgaraların üzerini tekrar kartonlarla kapattık. Belediye görevlileri buraya gelince ızgaralarda biriken pisliği temizleyeceğini zannettik fakat sadece bir iki kürek pislik alarak, kapatıp gittiler. Hepimiz şaşkınız, kokudan kurtulmak için ne yapacağımızı bilmiyoruz” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.