Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAYAN HENTBOL TAKIMINA ZİYARET

Marmaraereğlisi ilçe Belediye Başkanı Hikmet Ata, Tekirdağ Miletvekili Mestan Özcan ile beraber Süleymanpaşa Sportif A.Ş. Bayan Hentbol takımının antrenman programına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2023 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2023 16:34
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
BAYAN HENTBOL TAKIMINA ZİYARET

Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, sporun ve sporcuların yanında olduklarını bir kez daha göstermek amacıyla ziyaret gerçekleştirdiler. Süleymanpaşa Sportif A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren bayan hentbol takımının antrenman programına katılan Ata ve Özcan, sporcularla bir araya geldi ve desteklerini sunarak moral verdi.

Hentbol sporunun önemine vurgu yapmak ve genç sporculara olan desteğini göstermek amacıyla düzenlenen bu etkinlikte, Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Milletvekili Mestan Özcan, sporcuların performansını yakından izlediler. Antrenman boyunca sporcularla sohbet eden ve onlara başarılar dileyen Ata ve Özcan, sporun toplumda yaygınlaşmasına ve gençler arasında sevgi ve saygının gelişmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirttiler.

Süleymanpaşa Sportif A.Ş. yöneticileri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan'a teşekkür ettiler. Sporun toplumsal birlikteliği sağlayan önemli bir araç olduğunu vurgulayan yöneticiler, böyle anlamlı bir etkinlikte bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.