Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram tıraşında son dakikaya kalmayın

Edirne’de uzun yıllardır kuaför dükkânı işleten İsa Salık, Ramazan Bayramı’nda vatandaşların sıkıntı yaşamamaları için randevularını erkenden alması gerektiğini belirterek; “Müşterilerimizin sıkıntı yaşamaması için çalışma saatlerimizi uzattık. Arife günü saat 01.00’a kadar çalışacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2024 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2024 14:27
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Bayram tıraşında son dakikaya kalmayın

Edirne’de uzun yıllardır kuaför dükkânı işleten İsa Salık, vatandaşların bayram yoğunluğu şimdiden sormaya başladığına değindi. Edirne’de tıraş ücretlerine değinen Salık, Edirne’de tarifenin 400 TL olduğunu fakat kendisinin 50 TL indirim yaparak 350 TL tıraş ücreti aldığını söyledi.

TIRAŞ ÜCRETLERİ SEMTE GÖRE DEĞİŞİYİOR

Salık, “Tıraş olmak isteyen vatandaşlarımızın saç, sakal ve yıkama için 350 TL gibi bir rakamı ödemesi gerekiyor. Bunun yanında yüz maskesi ve bakımlarımız mevcut. Edirne’nin farklı semtlerinde ücretler değişmektedir. Bazı yerlerde bu fiyatlar 600 TL ye kadar çıkmaktadır. Bizim tarife ücretimiz şu an 400 TL’dir. Biz buna rağmen şu an 50 TL indirim yaparak tıraş ücreti olarak 350 TL almaktayız” dedi.

“RANDEVULARI ERKEN ALSINLAR”

Ramazan Bayramı’nda vatandaşların mağdur olmasını istemediğine değinen Salık, “Genelde Ramazan Bayramı’nda daha fazla yoğunluk yaşıyoruz. Bayrama 11 gün kaldı. Fakat şimdiden Ramazan Bayramı için yoğunluğumuzu sormaya başlayan müşterilerimiz var. Biz kimseyi mağdur etmemek için elimizden geleni yapacağız. Müşterilerimizden tek şey istiyoruz. Kendileri mağdur olmamaları adına randevularını önceden oluşturmaları gerekiyor” şeklinde konuştu.

“ONLİNE RANDEVU İLE ÇALIŞAN TEK KUAFÖRÜM”

Randevularını online üzerinden aldığını belirten Salık, “Şu an Edirne'de online randevu ile çalışan tek erkek kuaförü ben varım. Eskisi gibi sıra beklemeye son verdik. Her müşterimize bir saat ayırdığımız için hem müşteri memnun oluyor hem de zaman boşa harcanmıyoruz. Müşterimiz bu yüzden aldığı hizmetten son derece memnun kalıp verdiği ücreti önemsemiyor” ifadelerine yer verdi.

“ÇALIŞMA SAATLERİMİZİ UZATTIK”

Arife günüde çalışma saatlerini uzattıklarına değinen Salık, “Ramazan Bayramı’nda müşterilerimizin sıkıntı yaşamaması için çalışma saatlerimizi uzattık. Arife günü 01.00’a kadar çalışacağız” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.