Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çeker: Edirne’ye büyük talep var

Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker, diğer illerde bulunan esnafların Edirne’ye yönelik yoğun talebi olduğunu belirterek, “Edirne’ye yabancı ziyaretçinin çok olduğunu duyan diğer illerdeki esnaflar Edirne’de dükkân arayışına çıkıyor. Bu da dükkân kiralarını arttırıyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 09:57
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Çeker: Edirne’ye büyük talep var

Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker, Edirne’nin Saraçlar Caddesi ve Çilingirler Caddesi’nde dükkân kiralarının oldukça yüksek olduğunu söyledi. Bu yüksek kiraların il dışındaki esnafın Edirne’ye talebi nedeniyle oluştuğunu vurgulayan Çeker, “15 metrekarelik bir yerin aylık kirası 40 bin TL” dedi.

Çeker, “Edirne’ye yabancı geldiğinden dolayı diğer illerden yoğun talep var. Edirne’ye yabancı ziyaretçinin çok olduğunu duyan diğer illerdeki esnaflar Edirne’de dükkân arayışına çıkıyor. Böylece de Edirne’de kiralık dükkanların ücretleri oldukça yükseliyor” dedi.

“KİRALAR OLDUKÇA YÜKSEK SEVİYEDE”

Dükkân fiyatları hakkında bilgi veren Çeker, “Edirne’mizde Saraçlar Caddesi ve Çilingirler Caddesi dediğimiz en hareketli konumda olan yerlerimiz buralar. Edirne’nin göbeği diyebiliriz. Alışverişin en hareketli olduğu yer. Buralarda kiralar oldukça yüksek seviyede. Çilingirler Caddesi’nde bir dükkân boşalttılar, bir aylık kirası 180 bin TL. Bundan bir ay önce bizim Tahmis Aralığı dediğimiz ara sokakta 110 bin TL’den kiraya verdik. Kiralıklar oldukça yüksek. Yeni kiraya verilen 15 metrekarelik bir yerin aylık kirası 40 bin TL. 15 metrekare yere 40 bin TL veriliyorsa hesabını buradan yapın. Saraçlar ve Çilingirler caddelerinde çok sayıda dükkân var. İmkânlar kısıtlı olduğu içinde fiyatlar ona göre yüksek seviyede” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.