Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dinar’ın vefatı Edirne’yi yasa boğdu

Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı, Edirne’nin Turizm Elçisi Bahri Dinar vefat etmesinin ardından Edirne’de çok sayıda isim taziye mesajı yayımladılar.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
Dinar’ın vefatı Edirne’yi yasa boğdu

Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı, Edirne’nin Turizm Elçisi Bahri Dinar vefat etmesinin ardından Edirne’de çok sayıda isim sosyal medya üzerinden taziye mesajı yayımladı.

İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne önceki dönem Belediye Başkanı Recep Gürkan, Havsa önceki dönem Belediye Başkanı Aydın Balkan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) önceki dönem İl Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Belgin İba, sosyal medya hesaplarından taziye mesajı paylaştılar.

“ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM”

Milletvekili Akalın, Dinar’ın vefatını üzüntüyle öğrendiğini belirterek; “Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı, Edirne’nin Turizm Elçisi Bahri Dinar’ın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet Ailesine, sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. Mekanı Cennet olsun” ifadelerini kullandı.

“ÇOK ÜZGÜNÜM!”

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ise çok üzgün olduğunu söyleyerek; “Çok üzgünüm! Edirne’mizin Turizm elçisi, şehrimizin sevilen esnaflarımızdan olan Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı, Sevgili abim Bahri Dinar'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Bahri Abimize Allah'tan rahmet, Dinar ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun!” dedi.

“TURİZM ELÇİMİZİ EBEDİYETE UĞURLAYACAĞIZ”

Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk de Edirne’nin büyük bir değerini kaybettiğini belirterek; “Edirne’miz çok büyük bir değerini, ben de “güzel abimiz “Ciğerci Bahri”yi kaybettim. Turizm Haftasında Turizm elçimizi ebediyete uğurlayacağız. Fotoğrafta kendisinin onbinlerce tanıtım etkinliğinden sonuncusu olacağını nerden bilebilirdik… Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Başımız sağolsun” ifadelerine yer verdi.

“EDİRNE CİĞERİ’NİN TANITIMINDA ÇOK ÖNEMLİ ROL ÜSTLENDİ”

Önceki dönem Milletvekili Gaytancıoğlu da taziye mesajında; “Edirne ciğerinin tanıtımında çok önemli rol üstlenmiş Ciğerci Bahri abiyi (Bahri Dinar) kaybettiğimizi az önce öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” sözlerine yer verdi.

“BAHRİ KARDEŞİMİ KAYBETTİM”

Önceki dönem Belediye Başkanı Gürkan da çok üzgün olduğunu belirterek; “Çok üzgünüm! Edirne’miz çok büyük bir değerini, ben de “güzel insan” Ciğerci Bahri kardeşimi kaybettim. Mart Ayı Belediye Meclisinde kendisine Edirne’nin turizm elçisi beratı takdim ettiğimiz Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar’ın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Başımız sağolsun” dedi.

“EDİRNE CİĞERİ ÖKSÜZ KALDI”

Önceki dönem Belediye Başkanı Balkan ise Edirne Ciğeri’nin öksüz kaldığını söyleyerek; “Edirne Ciğerimiz öksüz kaldı… Gönlü güzel abimiz, Edirne Ciğeri’nin bugünlere gelmesindeki en büyük mimarı nam -ı değer Ciğerci Bahri Bahri Dinar’ı kaybettiğimizi büyük bir üzüntü ile öğrendim. Değerli abime Allah’tan rahmet, Edirnemize başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

“DERİN ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİM”

AK Parti önceki dönem İl Başkanı İba da derin üzüntü içinde olduğunu belirterek; “Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı, Edirne’mizin Turizm Elçisi iş insanı Bahri Dinar abimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Merhum Bahri abimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum... Mekanı cennet olsun” sözlerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.