Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de LGS Heyecanı Başladı

Edirne’de Liselere Geçiş Sınavı için heyecan başladı. İlk oturum için içeriye alınan öğrenciler hayalini kurdukları liseler için ter dökmeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2024 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2024 10:30
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Edirne’de LGS Heyecanı Başladı

Edirne’de Liselere Geçiş Sınavı (LGS) heyecanı başladı. Binlerce öğrenci okullarının önündeki bekleyişinin ardından ilk oturum için içeriye alındı. 2 oturum şeklinde gerçekleştirilecek olan sınavda ilk oturum 9.30’da başladı. İkinci oturum ise 11.30’da başlayacak.

“SINAVDAN 380 GİBİ BİR PUAN ALMAK İSTİYORUM”

Sınava girmekten dolayı heyecanlı olduğunu belirten Eymen Öz, “Sınava gireceğim çok heyecanlıyım. Sosyal Bilimler Lisesi’ne gitmek istiyorum. Sınava çok çalıştım. Hedefim liseyi güzel bir puanla bitirip güzel bir üniversiteye gitmek. Sınavdan 380 gibi bir puan almak istiyorum” dedi.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Oğluna başarı dileyen Eymen Öz’ün annesi Kevse Öz, “Biz de onun kadar heyecanlıyız. Kendisi çok çalıştı. İnşallah iyi bir yerlere gelecek. Çok heyecanlı bir bekleyişti hem onun hem de bizim için. Kendisine başarıları diliyorum” ifadelerine yer verdi.

“ŞU ANDA ÇOK STRESLİ DEĞİLİM”

Stresli olmadığını dile getiren Ece Naz Çalışkan, “Biraz heyecanlıyım ve mutluyum. Artık yaz geliyor ve sınav bitiyor. Şu anda çok stresli değilim ama sınava girince umarım değişmez. Sosyal Bilimler Lisesi’ni kazanmak istiyorum. 380 üzeri bir puan çıkarmak istiyorum” şeklinde konuştu.

“KENDİSİNDEN DAHA HEYECANLIYIZ”

Kızlarından daha heyecanlı olduğunu dile getiren Ece Naz Çalışkan’ın annesi Resmiye Çalışkan, “Biz kendisinden daha heyecanlıyız. Sınava hazırlık süreci biraz sıkıntılı ve stresli geçti. Ama kendisine çok güveniyorum ve başarı diliyorum” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.