Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Taksicilerden Kuyruk İsyanı

Edirne’de taksicilik yapan Güray Keskin, sabah saatlerinde başlayan taksi tarifesi değişikliği uygulamasının organize bir şekilde yapılmaması sebebiyle kuyruk oluştuğunu ve saatlerdir beklediklerini iddia ederek; “Biz sabah saat 07.00’den beri burada güneş altında bekliyoruz, içecek su bulamıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2024 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2024 15:38
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne’de Taksicilerden Kuyruk İsyanı

Edirne’de taksicilik yapan Güray Keskin ve diğer taksiciler, bugün taksi tarifesinde yapılan değişikliğin plansız ve düzensiz bir şekilde hayata geçirildiğini belirterek sabahın erken saatlerinden beri beklediklerini söylediler. Keskin, yetkililerin bu işi umursamadığını ve mağdur olduklarını iddia etti.

Uzun bekleyişler sırasında taksicilerin içme suyu gibi temel ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını belirten Keskin, bu tür aksaklıkların tekrar yaşanmaması için yetkililerin daha dikkatli ve özenli bir çalışma yapmasını talep etti.

“ODA BAŞKANLARININ, VALİLİĞİN BİZİ SAHİPSİZ BIRAKTIĞINI GÖRÜYORUZ”

Mağduriyetleri hakkında konuşan Keskin; “Şimdi böyle bir uygulama yapıyorlar. Taksimetreleri düzenleyecekler. Ama yetkililer sanırım bunlarla ilgili olan servislere gidip bununla ilgili bilgi vermediler. Eğer bilgi verseydiler bu servisler de herhalde personelini arttırırlardı ve bu kuyruk oluşmazdı. Diğer taksimetreyi ayarlayan yerde hiçbir şekilde sıra yok. Giren gidiyor. Ama biz sabah saat 07.00’den beri buradayız. Şu anda saat kaç? 15.00’e geliyor. Yetkililerin bu işi çok umursamadığını, oda başkanlarının, valiliğin bizi sahipsiz bıraktığını görüyoruz. Ekmek, su tarzında hiçbir şey de yok. Ekmek yok, su yok, çay yok. İçecek su bulamıyoruz. Su almaya gittiğimizde de sırada sıkıntı yaşıyoruz” dedi.

“BU SORUN ŞU AN TÜRKİYE GENELİNDE VAR”

Şikâyetler üzerine konuyla ilgili açıklama yapan Edirne Şoförler Odası Başkanı Ali Şahin; “Tarife değişikliğinde yazılım güncellemesi yapılıyor ve bu da vakit alan bir şey. Ben sabah saatlerinde de buradaydım. Herkes bugün geldiği için biraz yoğunluk oluştu fakat Pazar günü son değildi, yarın da yapabilirlerdi. Yığılma oldu ama bunun için yapılabilecek hiçbir şey yok. Bu sorun şu an Türkiye genelinde var” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.