Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Lisesi’nde 167’nci yıl kutlamaları

Edirne Lisesi’nin kuruluşunun 167’nci kuruluş yıldönümü sebebiyle çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 17:19
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne Lisesi’nde 167’nci yıl kutlamaları

Edirne Lisesi’nin 167’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi. Edirne Lisesi bahçesindeki 150’inci Yıl anıtına çelenk sunumu ile başlayan program, Edirne Lisesi Marşı söylenerek devam etti.

Ardından öğrenciler tarafından hazırlanan görsel sanatlar sergisinin açılışı yapıldı. Görsel Sanatlar Öğretmeni Çiğdem Çapkan, sergide öğrenciler tarafından çok sayıda eserin bulunduğunu belirterek, çalışmaların 2023 yılı Eylül ayından itibaren devam ettiğini söyledi.

“HER SENE GELENEKSEL HALİNE GELDİ”

Sergi içeriği hakkında konuşan Çapkan; “Çalışmalarımız 1’inci dönemin başından beri devam ediyor. Öğrenciler sürekli üretim halindeler. Her sene geleneksel haline geldi. Her öğrencinin eserini koymaya çalışıyoruz. İçerik olarak atık malzemelerden yapılan eser çalışmaları var, akrilik boya, pastel boya, kara kalem, portre çalışmaları var. Sergimiz çok renkli. Çok fazla eser var ama hepsini burada sergileme şansımız olmuyor çünkü alan yeterli değil” diye konuştu.

KONSER İLE SONA ERDİ

Sergi açılışının ardından program Edirne Lisesi Balkan Müzikleri Topluluğu konseri ile sona erdi. Konsere Edirne Lisesi mezunları, öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.