Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EDİRNESPOR’DA HEDEF PLAY-OFF

Edirnespor Kulübü Teknik Direktörü Hamza Mutlu, Edirnespor’un play-off oynamayı hedeflediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2023 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2023 12:38
Kaynak: Mert Erişkin
https://batiekspres.com/
EDİRNESPOR’DA HEDEF PLAY-OFF

Edirnespor Kulübü Teknik Direktörü Hamza Mutlu Edirne’nin başarıya aç bir şehir olduğunu, Edirnespor’un play-off oynamayı hedeflediğini belirterek “Biz buraya iz bırakmaya geldik” dedi.

“BELLİ BİR HEDEFİMİZ VAR”

Edirnespor Kulübünün belli hedefleri olduğuna değinen Teknik Direktör Hamza Mutlu “Edirnespor Kulübü birkaç yıldır her sezon belli başlı puantajda sıkıntıları olmuş. Bu yıl kadroya iyi bir takviye yaptık. Halen daha birkaç eksiğimiz var. Bunlarla ilgili de zamanımız var, acele etmiyoruz. Oyuncuların durumunu görerek kampa yakın birkaç takviye daha yaparız, yapmamız da gerekiyor zaten. Bu yıl Edirnespor olarak hedefimiz alt sıralarda alakası olmayan, belli bir hedefi olan en azından play-off hedefi ile yola çıkıyoruz. Zaten bu şehir hak ediyor, başarıya aç bir şehir. Biz de bunun için buradayız” dedi.

“İZ BIRAKMAYA GELDİK”

İz bırakmaya geldiğine değinen Mutlu “İnşallah bu sene burada bir başarı yakalar ve iz bırakırız. Biz buraya bir iz bırakmaya geldik. Belki burada birçok antrenör gelip geçmiştir ama burada yıllar sonra konuşulmanın peşindeyiz” ifadelerine yer verdi.

“TESİS PROBLEMİ ÇÖZÜLMESİ GEREKLİ”

Edirnesporun ilk olarak tesis problemini çözmesi gerektiğine değinen Edirnespor Kulübü Teknik Direktörü Hamza Mutlu şöyle konuştu: “Başkan ve yönetim kurulundan çok ciddi pozitif enerji aldım. Edirnesporun, biraz gerçekçi konuşmak gerekirse ilk etapta tesis problemini çözmesi lazım. Tesis problemi çözülürse birçok şey daha kolay yol alır. Bunlar benim için dezavantajdı görüşme sürecinde fakat dediğim gibi başkan ve yöneticilerin çok ısrarlı tutumu ve pozitif enerjileri bizi buraya getirdi. Biz zorluklarla mücadele etmeye alışığız. Zor olarak kazanılan her şey özel oluyor. İnşallah bu sene de özel olacak. Edirnespor camiası için güzel bir sezon olur. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Edirne olarak bir bütün olursak başaramayacağımız hiçbir şey yok. Dezavantajlarımızı avantaja çeviririz. O yüzden umutluyuz. Bugün bismillah dedik, sonunu da iyi getiririz.”

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.