Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EDSİAD’ın iftarına Sevgi Evleri çocukları da katıldı

EDSİAD’ın iftar yemeğine Sevgi Evleri’nde kalan 8-18 yaş grubu çocuklar ile bakıcı anneleri de katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
EDSİAD’ın iftarına Sevgi Evleri çocukları da katıldı

Edirne Sanayicileri ve İş adamları Derneği’nin bu yıl Ramazan iftar yemeğinde, devlet koruması altındaki Sevgi Evleri’nde yaşayan 8-18 yaş arası kızlı erkekli çocuklar ve bakıcı anneleri ile birlikte 70 konuğu oldu.

Programa Dernek üyeleri ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tohumcu da katıldı.

EDSİAD tarafından yapılan açıklamada, “Ramazan ayında toplumumuzda yardımlaşmanın hazzını yaşamak, öksüz ve yetim kalmış gerçekten sevgiye muhtaç, yarınlarda yanı başımızda bizlerle beraber işgücünün doğal üyeleri ile birlikte olmanın ve onları farklı bir ortamda mutlu edebilmenin belki de özgüven aşılamanın onların yaşamlarına renk katmanın bir adımı olarak böyle bir karar almıştık. İftar yemeği sonunda çocuklarımız için hazırlanan bir mağazadan hediye kartlarını kendilerine sunduk. Kendi paraları ile bayram öncesi alışveriş zevkini tatsınlar istedik. Toplumumuzun gerçekten dezavantajlı bir kesimini oluşturan bu tür toplulukları hatırlamak ve refahı paylaşmak değerimizi kamuoyuna hatırlatmak istedik.

Tüm Edirnelilere Ramazan Bayramını bu duygularla yaşaması dileğimizle sevgilerimizi iletiyoruz. Ramazan bayramlarını tebrik ediyoruz” denildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.