Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eren Psikoloji hizmet vermeye başladı

Edirne’de Klinik Psikolog Naz Eren, Şükrüpaşa mahallesinde açtığı Eren Psikoloji’de depresyondan anksiyeteye, obsesif kompulsif bozukluktan yeme bozukluklarına kadar birçok konuda danışan kabulüne başladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2023 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2023 15:26
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Eren Psikoloji hizmet vermeye başladı

Edirne’de Klinik Psikolog Naz Eren, geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirdiği Eren Psikoloji’de danışan kabulüne başladı.

Şükrüpaşa Mahallesi Topçupaşa Caddesi Barış Göleti karşısındaki Assos Kayra Sitesi B bloktaki Eren Psikoloji’nin açılışını gerçekleştiren Klinik Psikolog Naz Eren, ergen ve yetişkinlere Bilişsel Davranışçı Terapi ekolüyle depresyon, anksiyete, obsesif kompulsif bozukluk, yeme bozuklukları, fobi, sınav kaygısı, kriz, kayıp ve yas danışmanlığı, öfke kontrol problemi konularında hizmet verdiğini söyledi.

AKRAN ZORBALIĞINA DİKKAT ÇEKTİ

Eren, günümüzde özellikle lise çağındaki bireyler arasında yaygınlığıyla bilinen akran zorbalığına da dikkat çekerek; “Akran zorbalığı hafife alınmaması gereken bir konudur. Zorbalığa uğrayan, zorbalığı görüp buna tepki gösteremeyen ve zorbalık yapan kişi, psikolojik sorunlar açısından yüksek riskli gruptadır. Ayrıca hedef kişi dışında sınıftaki tüm öğrencilerin, okulda öğrenme ve başarılı olma fırsatlarını da olumsuz şekilde etkilemektedir. Aileler akran zorbalığında ‘Çocuk onlar, şakalaşıyorlar’ diyerek geçmemeliler. Ebeveynleri ve çocukları bu konuda bilgilendirmeli ve akran zorbalığına izin vermemeliyiz” diye konuştu.

KLİNİK PSİKOLOG NAZ EREN KİMDİR?

2012 yılında Edirne Beykent Koleji’nden mezun olan Klinik Psikolog Naz Eren, Maltepe Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) Bölümü’nde okudu. İstanbul’da Kızılay Toplum Merkezi’nde staj yapan Eren, 4 ay boyunca Suriyeli çocuklarla çalıştı. Edirne’de de Uzm. Dr. Nurettin Kargı’nın yanında 3 aylık stajını tamamlayan Eren, Yüksek Lisansını Klinik Psikoloji üzerine, yeme bozuklukları, kişilik özellikleri ve stresle başa çıkma yöntemleri konulu tez ile tamamladı. Eren, ayrıca İstanbul’da uluslararası projelerle çalışan bir sivil toplum örgütü olan Sıfır Ayrımcılık Derneği’nde ‘Erasmus+’ ve ‘Başka Bir Siyaset Okulu’ projelerinde de koordinatörlük görevinde bulundu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.