Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ETUS genel kurulunda şok gelişme

ETUS’un bugün düzenlenen mali genel kurulunda yönetim ve denetim kurulu raporları ile bilanço oy çokluğuyla ibra edilmedi. ETUS Başkanı Hakan Giyik, 1 ay içinde olağanüstü seçimli genel kurul düzenleme kararı alacaklarını belirterek; yönetimi bırakacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 18:13
Kaynak: MURAT SAVAŞ
ETUS genel kurulunda şok gelişme

Edirne'de S.S.19 No'lu Serhat Birlik Etus Mini Midi Otobüs ve Taşıyıcılar Kooperatifi’nin (ETUS) seçimsiz mali genel kurulu bugün gerçekleştirildi.

Kooperatife ait Edirne’nin Yeniimaret Mahallesi’nde bulunan binada düzenlenen mali genel kurulda, gündem gereği yönetim ve denetim kurulu raporları ile bilanço görüşüldü. Görüşmelerde kooperatif üyeleri raporlar ve bilançoya tepki gösterirken; raporlar ve bilanço oy çokluğuyla ibra edilmedi.

CHP’Lİ AKIN DA TEPKİ GÖRDÜ

Üyeler, ayrıca mali genel kurula katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın’a da tepki gösterdi. Akın, genel kurulda konuşmak isterken; kooperatif üyeleri tepki göstererek salonu terk etti. Akın’ın genel kurulda kısa bir konuşma yaptığı öğrenildi.

GİYİK BIRAKIYOR

Mali genel kurulun ardından ETUS Başkanı Hakan Giyik, olağanüstü seçimli genel kurul kararı alacaklarını açıkladı. İbra edilmeyen raporlar ve bilanço üzerine genel kurulda konuşan Giyik, üyelere seslenerek; “1 ay sonrasına olağanüstü seçimli genel kurul kararı alıyoruz. Ben yönetimi bırakacağım” dedi.

MURAT SAVAŞ

Kaynak: MURAT SAVAŞ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.