Hava Durumu

EVE GİREN KEDİ ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Tekirdağ Çorlu’da bir ikamete giren hasta olabileceği değerlendirilen kedi ortalığı birbirine kattı. Ev sahibine ve yakalamaya gelen belediye ekiplerine saldıran kedi zor zapt edildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2023 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2023 13:19
EVE GİREN KEDİ ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Cemaliye Mahallesi Fehmi Bey Sokak’ta bir sokak kedisi, ev sahiplerinden habersiz evin içine girdi. Koltuğun altında görülen kedi, ev sahiplerini korkuttu. Hasta olabileceği düşünülen kedi, evi talan etti. Bu durumdan endişelenen ev sahipleri, itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi.
Saldırgan kedi, olay yerine gelen itfaiye ve Çorlu Belediyesi Hayvan Bakım Evi ekiplerine de saldırdı. Uzun uğraşlar sonucu saldırgan kedi evden çıkarılarak, Çorlu Belediyesi Hayvan Bakımevine götürüldü.
İkamet sakini vatandaş da, ilaçlama ve dezenfekte işlemlerinin ardından eve girebileceğini söyledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.