Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gegeoğlu; “Edirne’de bugün tarihi bir an yaşanıyor”

Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı’na seçilen CHP’li Çiğdem Gegeoğlu, meclis başkanlığına ilk kez seçilen kadın olarak gururlu ve heyecanlı olduğunu söyleyerek; “Edirne’de bugün tarihi bir an yaşanıyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 17:56
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Gegeoğlu; “Edirne’de bugün tarihi bir an yaşanıyor”

Edirne İl Genel Meclisi’nin bugün düzenlenen toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) meclis başkanı adayı olarak gösterilen ve 28 üyeden 21’inin oyunu alarak İl Genel Meclisi Başkanı olan Çiğdem Gegeoğlu, seçimin ardından konuşma yaptı.

İl Genel Meclisi’nin tarihindeki ilk kadın başkanı olan Gegeoğlu, gururlu ve heyecanlı olduğunu belirterek; “Ben aslında uzun yıllar adaylık yaptım ama bugün bu koltukta hem yılların emeği ile birlikte olmak, hem de bir kadın olarak burada olmak gerçekten çok gurur ve heyecan verici. Sürecin farkındayız. Sorumluluğumuzu tüm meclis üyelerimiz ile birlikte biliyoruz. Edirne’de genelde kararlarımızı oy birliğiyle aldık. İnşallah hep aynı doğrultuda devam edeceğiz. Edirne’de meclis üyelerimiz ile birlikte güzel işler yapmaya da devam edeceğiz. Edirne’de bugün tarihi bir an yaşanıyor. Biz, siyasi örgütü, sivil toplum örgütü hiç fark etmez yıllar önce kadın arkadaşlarla birlikte mecliste kadın arkadaşımız yok diye bir ziyaret etmiştik. O günkü meclis üyelerimiz de bizleri kıymetle karşılaşmışlardı. Yıl 2014’tü. Geldiğimiz süreçte meclisimizde 2 dönemdir kadın arkadaşlarımızın oluşu ve yaklaşık 1 aydır seçimle birlikte Edirne’de güzel şeyler oluyor” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.