Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gündoğdu’dan 18 Mart mesajı

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü sebebi ile mesaj paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
Gündoğdu’dan 18 Mart mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli milletvekili ve TBMM çevre komisyonu üyesi Vecdi Gündoğdu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gündoğdu, Türk milletinin destansı bir mücadele vererek kazandığı şanlı zaferin 109. yıl dönümüne ulaşmanın haklı gururunu hep birlikte yaşadıklarını belirterek bu zaferin aynı zamanda, Türk milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en önemli göstergesi olduğunu söyledi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli birlik ve beraberliğin ne kadar güçlü bir bağ olduğunu tüm dünyaya haykırdığını belirten Gündoğdu; “Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümünde; ‘Çanakkale Geçilmez’ sözünün dünyada yankılanmasını sağlayan, bağımsızlık savaşımızın Başkomutanı, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını, vatanın bölünmez bütünlüğü için yaşamlarını veren tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. Bu zafer, vatan sevgisinin, milli birlik ve beraberliğin ne kadar güçlü bir bağ olduğunu tüm dünyaya haykırmıştır” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.