Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürkan “Ülkemiz ve Edirne için hayırlı olsun”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Emel-Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı. Gürkan “Tüm Edirnelileri gelecek dönem kendilerini yönetecek olan insanları seçmek için oyunu kullanmaya davet ediyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
Gürkan “Ülkemiz ve Edirne için hayırlı olsun”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Emel-Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 1103 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Oğlu Yiğit Gürkan ile birlikte oy kullanmaya gelen Gürkan, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, “Tüm Edirnelileri gelecek dönem kendilerini yönetecek olan insanları seçmek için oyunu kullanmaya davet ediyorum” dedi.

Milli iradenin sandığa tam ve yoğun olarak yansımasının önemine değinen Gürkan; “Bugün, 5 yıl sonra tekrardan yerel seçimler oylamasını yapıyoruz. Ülkemiz için, Edirne’miz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Tabi demokrasilerde vatandaşın en önemli, en başta gelen görevlerinden birisi oy kullanmak. Elbette vatandaşlar kendi bakış açısına, dünya görüşüne, inandığına göre tercihini yapacak. Önemli olan milli iradenin sandığa tam olarak, yoğun olarak yansımasıdır. Bundan dolayı biz de geldik, oyumuzu kullandık. Tüm Edirnelileri gelecek, dönem kendilerini yönetecek olan insanları seçmek için oyunu kullanmaya davet ediyorum. Sandığa gidelim, oyumuzu kullanalım. Ülkemiz için ve Edirne’miz için hayırlısı olsun” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.