İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun Edirne programına eşlik eden Genel İdare Kurulu üyelerine, milletvekillerine, ülkenin dört bir yanından gelen il başkanlarına, il ve ilçe yönetim kurullarına teşekkür eden Şahin, ziyaretin verimli ve anlamlı geçtiğini belirtti.
Ziyaret kapsamında Çakmakköy’de gerçekleştirilen çiftçi buluşmasına değinen Şahin, “Toprağa düşen terine ihanet edilen çiftçilerimizin sorunlarını dinledik. Çakmakköy Muhtarımıza ve bizlere içtenlikle derdini anlatan çiftçilerimize gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Ayrıca Uzunköprü esnafının gösterdiği misafirperverlikten dolayı da teşekkürlerini iletti.
Şehit Aileleri Derneği ve Gaziler Derneği’ne yapılan ziyaretlere de değinen Şahin, “Vatan topraklarımızı borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerine ve minnettarlık abideleri olan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin tapu senedi olarak nitelendirdiği Lozan Antlaşması’nın imzasını simgeleyen Lozan Anıtı’nı da ziyaret ettiklerini belirten Şahin, “Karaağaç’ta bizleri yalnız bırakmayan muhtarımıza ve Karaağaç halkına teşekkür ederim” dedi.
Genel Başkan Dervişoğlu’nun Edirne ziyaretinde kendisini karşılayan Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’a teşekkür eden Şahin, ayrıca davete icabet eden sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, muhtarlara ve görüşlerini paylaşan herkese minnettar olduklarını dile getirdi.
Ziyaret boyunca kendilerine ilgi gösteren basın mensuplarına teşekkür eden İl Başkanı Şahin, “İl Divan toplantımıza katılan tüm dava arkadaşlarıma, teşkilatlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan Edirne halkına yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
Şahin mesajını şu sözlerle tamamladı:
“Bir kez daha gördük ki memleketimizin İYİ ve cesur yürekli insanları bu düzeni değiştirecek. İYİ’lerin iktidarında tüm vatandaşlarımız refah ve mutluluk içinde, hak ettiği gibi yaşayacak. Vatan ve millet için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”
HABER MERKEZİ
Kaynak: Haber Merkezi