Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Belediye Meclisinde ilk toplantı

Edirne’nin Havsa ilçesinde Havsa Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 13:20
Kaynak: ERGİN SÖZER
Havsa Belediye Meclisinde ilk toplantı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından yeni oluşan Havsa Belediye Meclisi ilk toplantısını 9 Nisan 2024 Salı günü (bugün) gerçekleştirdi. Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden başkanlığında Havsa Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ilk toplantıda Belediye Meclisi görev dağılımı yapıldı.

Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, seçilen meclis üyelerini tebrik ederek meclisin açılış konuşmasını yaptı.

Özden konuşmasında, “Değerli Meclis Üyelerimiz ve Yöneticilerimiz, 2024 yılı Yeni dönem Nisan Ayı Meclis Toplantımıza hoş geldiniz.

İlkönce, bizden önceki dönemde görev yapmış, Belediye Başkanımıza, Belediye Meclis üyelerimize, Belediye çalışanlarımıza hizmetlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Çok heyecanlı ve coşkulu bir seçin dönemi yaşadık. 31 Mart'ta yapılan seçimlerde halkın iradesi sandığa yansıdı. Seçmenlerimiz bizlere güvendiler ve inandılar. 5 yıl süreyle Havsa'mızı yönetme görevini bizlere verdiler.

Bugünden sonra bize düşen, bu güvene layık olmak ve Havsa'mızı daha güzel günlere, daha mutlu ve huzurlu yarınlara taşımaktır. Bu bir hizmet yarışıdır. Kıymetli Meclis üyelerim, birlik beraberlik içerisinde, adil, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla çalışacağımıza inancım tamdır. Yeni dönemin İlçemize, Belediye Meclisimize, personelimize hayırlı olmasını dilerim.”

Açılış konuşmasının ardından Havsa Belediye Meclisi üyelerinin görev dağılımı yapıldı ve diğer gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantının ardından www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Başkan Özden, “2024 yılı yeni dönem Nisan ayı Meclis Toplantımızı meclis üyelerimizin tamamının katılımı ile gerçekleştirdik. Bütün kararlarımız oy birliği ile alındı. İlçemize birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceğiz. Tüm Havsa’mıza ve Belediye Meclisimize hayırlı olsun” dedi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.