Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Belediyesi Spor Kulübü üst turda

Havsa Belediyesi Spor Kulübü, Edirne Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği karşılaşmalarında bir üst tura çıkarak Edirne’yi kulüp karşılaşmalarında temsil edecek.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 18:10
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Havsa Belediyesi Spor Kulübü üst turda

Havsa Belediyesi Spor Kulübü, Mimar Sinan Spor Salonu’nda düzenlenen Edirne Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği karşılaşmalarında 86,66 puan alarak bir üst tura çıkmayı başardı. Takımının başarısının tesadüf olmadığını dile getiren Havsa Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehtap Ilgaz, “Gecesini gündüzüne katarak çalışan arkadaşlarımı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bu başarı asla bir tesadüf değil” dedi.

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Havsa Belediyesi Spor Kulübü olarak, Mimar Sinan Spor Salonu’nda düzenlenen Edirne Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği karşılaşmalarında büyük bir başarı elde ettik ve bir üst tura çıkmaya hak kazandık. Bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Ayrıca Gürkan Güzelharcan hocamızı tebrik ediyor, Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden’e destekleri için teşekkür ediyorum. Gecesini gündüzüne katarak çalışan, ter döken ve mücadele eden arkadaşlarımızın bu başarısı asla tesadüf değil, azim ve kararlılıkla çalışmanın bir sonucudur. Havsa'yı kulüp karşılaşmalarında temsil edecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarıyı daha da ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.