Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa’da uluslararası motosiklet festivali

Batıkale Motosiklet Kulübü Derneği Başkanı Özay Özkan, Havsa’da Uluslararası Motosiklet Festivali düzenleyeceklerini belirterek, “Festivalimize Bulgaristan ve Yunanistan’dan da katılım olacak. Uluslararası bir festival olacağını söyleyebilirim” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 13:19
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Havsa’da uluslararası motosiklet festivali

Edirne’nin Havsa ilçesinde faaliyet gösteren Batıkale Motosiklet Kulübü Derneği, Uluslararası Motosiklet Festivali’ne hazırlanıyor. 

9, 10 ve 11 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecek festivale katılımın yoğun olacağını belirten Batıkale Motosiklet Kulübü Derneği Başkanı Özay Özkan, motosiklet tutkunlarını festivale davet etti.
Festival hakkında bilgi veren Özkan; “Havsa’da 2 yılını doldurmak üzere olan derneğimizin ilk festivalini gerçekleştireceğiz. Festivalimizi 9, 10 ve 11 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleşecek. Festivalde, Türkiye’deki bütün motosiklet kullanıcıları ve dernekleri ilçemize gelecekler. Festivalimize Bulgaristan ve Yunanistan’dan da katılım olacak. Uluslararası bir festival olacağını söyleyebilirim. Bölgemizin motosiklet satıcıları, ekipman satıcıları, madeni yağlar ve temizlik ürünleri gibi stantlar açılacak. İstanbul’dan 16 tane bayi, 16 tane marka, 30 tane büyük fabrika Havsa’mıza gelecek. Burada insanlar sıcak satış yapacaklar. Festival kapsamında, motosiklet yarışları, gösteriler, çekilişler, hediye dağıtımı, konser gibi etkinliklerimiz olacak. Festivalimize bütün motosiklet tutkunlarını bekliyoruz” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.