Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Esnafından Anlamlı Davranış

Havsa’da fırın çalışanı Naci Değer, fırın camına astıkları “Hayvanları koruyun, onlar bizim dilsiz dostlarımız” yazısı ile dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 17:08
Kaynak: HİLAL PEKER
Havsa Esnafından Anlamlı Davranış

Edirne’nin Havsa ilçesinde bir fırında çalışan Naci Değer ve arkadaşları, hayvanseverliğiyle takdir topladı. Değer, çalıştığı fırının camına astıkları “Hayvanları koruyun, onlar bizim dilsiz dostlarımız” yazısıyla farkındalık yarattı.

Yazıyı ilçede bulunan ilkokul çocuklarının getirip asmasını istediklerini belirten Değer, gündemde olan sahipsiz hayvanların uyutulması düzenlemesine de dikkat çekmek adına yazıyı astıklarını söyledi.

“BİR DÜZENLEME GETİRİLMESİ ŞART”

Sokak hayvanlarıyla ilgili konuşan Değer; “Yazıyı ilkokul çocukları yazıp getirdiler. Bizde farkındalık adına fırınımızın camına astık. Sahiplendirilmeyen hayvanların uyutulması kararını tabi ki desteklemiyoruz ama bir düzenleme getirilmesi şart. Örneğin bu sabah bir arkadaşımızın kızı okula gidecek ama tek başına araba bekleyemiyor, köpekler saldırıyormuş. Hayvanlarımızı korumak, gözetmek bizim görevimiz. Ama bu tür sorunlara da bir çare bulunması lazım” dedi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.