Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Kadın Meclisi Kakava’da

Edirne’de bu yıl 4-6 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Kakava ve Hıdırellez Şenlikleri’ne Havsa Kadın Meclisi de stant açarak katıldı. Stantta el emeğiyle üretilecek yiyecekler ve hediyelik eşyalar bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 13:56
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Havsa Kadın Meclisi Kakava’da

Edirne’de bu yıl 4-6 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Kakava ve Hıdırellez Şenlikleri’nde Havsa Kadın Meclisi, Sarayiçi mevkiinde stant açtı.

El emeğiyle ürettikleri yiyecek ve hediyelik eşyaları kendilerine ayrılan stantta satışa sunan Havsa Kadın Meclisi Üyeleri, bugünkü alışverişten memnun olduklarını dile getirdiler.

“HERKESİ ŞENLİKLERİMİZE BEKLİYORUZ”

Havsa Kadın Meclisi Başkanı Sibel Cildavil, kadınların evde ürettiği ürünleri Kakava ve Hıdırellez Şenlikleri’nde değerlendirmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek; “En azından kendi harçlıklarını çıkartabiliyorlar. Havsa Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlemiş olduğu kurslarda el emekleri çıkartıyorlar. Onları vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz. Şenliklerimiz çok güzel. Dün biraz işler azdı ama bugün çok fazla kalabalık var. Bugün satışlarımız gayet güzel. Herkesi şenliklerimize bekliyoruz” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.