Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa MYO’da Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme dönemi başlıyor

Havsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Seçimlerinin 12-16 Şubat tarihleri arasında internet üzerinden yapılacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 15:37
Kaynak: ERGİN SÖZER
Havsa MYO’da Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme dönemi başlıyor

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Prof. Dr. Mustafa Tan, bahar yarıyılı kayıt yenileme işlemlerinin 12 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 08:30’dan 16 Şubat 2024 Cuma günü saat 17:30’a kadar internet üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirileceğini ve elektronik ortam dışında kayıt yenileme işlemi yapılmayacağını açıkladı.

Ders seçim işlemi için ayrılmış olan sürenin kesinlikle uzatılmayacağını söyleyen Prof. Dr. Tan açıklamasında şunlara yer verdi:

“2023 YKS sonucunda Üniversitemiz Birinci Öğretim programlarına yeni kayıt yapan öğrencilerimiz ile öğrenim süresini aşmayan Birinci Öğretim öğrencilerimiz doğrudan Öğrenci Bilgi Sistemine girip ders seçimlerini yaparak kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirebilirler.

İkinci Öğretim ve Uzaktan Öğretim öğrencilerimiz, öğrenim süresini aşan Birinci Öğretim öğrencileri, yurt dışından öğrenci kabulü ile öğrenim gören öğrencilerin 12-16 Şubat tarihleri arasında kayıt yenileme işlemlerini yapabilmeleri için ilk önce öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretini Akbank’ın Türkiye’deki herhangi bir şubesine elden veya internet bankacılığı ile yatırmaları gerekmektedir.

İnternetten kayıt yenileme işlemi için ise öğrencilerimizin “https://obs.trakya.edu.tr” internet adresine girdikten sonra kurumsal e-posta hesaplarına ait kullanıcı bilgileri ile sisteme giriş yapmaları gerekmektedir.

Konu ile ilgili herhangi bir sorusu veya sıkıntısı olan öğrencilerimiz, Öğrenci İşleri Bürosuna başvurabilirler. Tüm öğrencilerimize Bahar Yarıyılında başarılar diliyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.