Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa yarı olimpik yüzme havuzuna kavuşacak

Havsa AK Parti İlçe Başkanlığı’nda Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Balkan, Havsa’ya yarı olimpik yüzme havuzu müjdesi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2024 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2024 18:13
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Havsa yarı olimpik yüzme havuzuna kavuşacak

Havsa AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Havsa Esnaf Odası Salonu’nda Havsa Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, Havsa AK Parti İlçe Başkanı Haluk Savaştürk, Havsa MHP İlçe Başkanı Erman İsmail Erbaş, Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Havsa AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ataberk Ardatürk ve partililer katıldı.

“HEP BİRLİKTE HAVSA OLDUK”

Havsa’nın birlik olduğunu vurgulayan AK Parti Havsa İlçe Başkanı Haluk Savaştürk, “Kıymetli hemşerilerim işçisiyle, memuru ile emeklisi ile kadınıyla genci ile ilçemizin tüm insanları ile kimseye ayrım yapmaksızın hep birlikte Havsa olduk. İlçemizde hasret kaldığımız AK Belediyeciliği Belediye Başkanımız Av. Aydın Balkan önderliğinde Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerini yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bunun içindir ki biz ilçemizde yaşayan herkesin oylarına talibiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz diyoruz. Bu süreçte hizmetlerin ilçemize gelmesinde destek olan Sayın Milletvekilimiz Dr. Fatma Aksal’a il ve ilçe Başkanlarımıza Belediye Başkanımız Av. Aydın Balkan ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Havsa İlçe Teşkilatı ve Havsa halkı adına teşekkürlerimi sunarım. Hepinize hoş geldiniz diyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

“GERÇEK BELEDİYECİLİK HİZMETİ HAVSA’YLA BULUŞACAK”

Havsa’nın hizmet ile kavuşacağını belirten AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, “Bugün burada Havsa’mız için yapılacak kıymetli projelerin tanıtımı için bulunuyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Vatanını en çok seven, en çok hizmet edendir’ anlayışı ile çalışan bu ekibin Allah yar ve yardımcısı olsun. Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan işaret ettiği Türkiye yüzyılı gerçek belediyecilik hizmeti inşallah tekrar Havsa ile buluşacaktır. Daha önce de kazandık yine kazanacağız. Durmak yok, yola devam” ifadelerine yer verdi.

“HAVSA’MIZI UÇURACAK HİZMET YAPACAĞIZ”

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, “Ederek sözlerime başlamak istiyorum. Kıymetli ilçe başkanım söyledi. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Aslında biz çok konuşan değil, çok çalışan insanlarız. Aydın başkanımın da sizlerle birlikte sizlerin desteğiyle hep birlikte, hepimizin desteğiyle başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere. Çünkü ne zaman Edirne ve ilçeleri için sayın cumhurbaşkanımıza sayın bakanlarımızdan bir talepte bulunmuşsak hiçbir zaman bizi geri çevirmedi. Her zaman destek olduk. Ben sizlerin nezdinde Sayın Cumhurbaşkanımız çok teşekkür etmek istiyorum. Sayın bakanlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Tabii Aydın Başkanım birazdan yapılan hizmetleri bir hatırlatacak. Çünkü unutuyoruz zamanla yapılan işleri unutuyoruz. Bir hatırlatmakta fayda var. Önümüzdeki dönemde de yapacağı projeleri sizlere anlatacak. İlk dönem gerçekten temel ihtiyaçların karşılandığı dönemdir. Kıymetli başkanım da yolunu, eksik olan altyapısını, doğalgazını temel belediyecilik işlerini yaptı. İnşallah ikinci dönemde Havsa’mızı uçuracak hizmetler yapacağız” diye konuştu.

İŞTE BALKAN’IN PROJELERİ

Projeleri hakkında açıklamada bulunan Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan şöyle konuştu: “İlk etabı tamamlanan Yaşam Alanı Projemizin ikinci etabında Havsa’mıza şelale getireceğiz. Projelerimizden bir tanesi bu. Meydanımıza 24 saat şırıl şırıl su sesi verecek bir şelale yapacağız inşallah. Bir sonraki projemiz ise ilçemizde gencinden orta yaşlısına, kadını ve erkeği ile her kesimden vatandaşımızı spor yapmasına katkı sağlayacak fitness salonu projemizi ilçemize kazandıracağız. Vatandaşlarımızın sürekli spor yapmalarına imkân sağlamak için Gençlik Spor Bakanlığının desteği ile projemizi inşallah hayata geçireceğiz. 30 senedir her belediye başkanının hayali olan yarı olimpik yüzme havuzunu ilçemize kazandıracağız. Projemiz hazır ve bakanlığımıza sunduk. Bugün burada hepimizin gördüğü gibi ilçemizin toplanabileceği büyük kapalı bir alana ihtiyacı var. Bu proje 5 yıl önce seçim vaatlerinde bulunduğum projelerimin arsında olup, hayata geçiremediğim tek projedir. Kültür ve Sanat Merkezi Projemiz hazır olup bu dönemde ilçemize kazandırmayı planlamıştık ancak ilçemiz hükmet konağının yıkılması ve akabinde yenisinin yapılması için yer ihtiyacı doğmasıyla proje alanımızı Kaymakamlığımıza verdik. Bu dönem yapamadığımız tek projemiz olan Havsa Kültür ve Sanat Merkezi’ni önümüzdeki dönem ilçemize kazandıracağız. Son olarak yine ilçemizin uzun yıllardır beklediği Havsa Hayvan Pazarı’mızın geçtiğimiz günlerde ihalesini de yaptık. Sekizinci ihalede nihai noktaya ulaştık. İnşallah sözleşmeler imzaladıktan sonra yetişmezse seçimin hemen sonrasında ilk kazmayı vuruyoruz. Önümüzdeki dönem ilçemiz için önemli olan imar konusunda gerekli çalışmaları da tamamlamış olacağız. Bu 5 yıllık dönemde yaptığımız projeler ile ilçemiz adeta kabuk değiştirdi. Çevre ilçelerden örnek gösterilir hale geldi. Marka kent olma yolunda başladığımız çalışmalarımız inşallah halkımız teveccühü ile devam edecek. Daha ilçemizi marka kent olma yolunda ilerleyeceğiz Bugüne kadar yaptığımız projelerle bölgemizde öne çıkan bir ilçe yaptık. Amacımız ilçemizde birincisi temel hizmetlerimizi yerine getirmek ikincisi ise ilçemize değer katacak projeler yapmak. İlçemizi yarışan şehirler arasında bir adım öne çıkarmak. Tüm bu projelerimiz ve çalışmalarımız için geçen dönem sizin desteğinize talip olduk. Bu dönem tekrar talip oluyoruz. Geçtiğimiz gün son beş toplantımızda bana kitapta bir alın topu paylaştılar. Aklıma geldi. Bir araya gelmek bir başlangıçtır. Bir arada durmak gelişmedir. Ama bir arada çalışmak başarıdır. Bizler bir arada çalıştık. Bunları hep birlikte yaptık, hep birlikte başardık. Hep birlikte başarmaya devam edeceğiz.”

Program adayların tanıtılmasıyla sona erdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.