Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsalı öğrenciler iftarda buluştu

Havsa’da İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından ortaokul ve lise öğrencileri için iftar programı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
Havsalı öğrenciler iftarda buluştu

Edirne’nin Havsa ilçesinde Müftülük Gençlik Koordinatörlüğü tarafından ilçede bulunan tüm ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik iftar yemeği verildi.

Programa Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Program, ilahi dinletisi ile başladı. İftarın yapılmasıyla İlçe Vaizi Üsame Mollaoğulları ve Gençlik Koordinatörü Mehmet Yıldız, yapılan projelerle alakalı katılımcıları bilgilendirdiler.

İlçe Müftülüğü tarafından programla ilgili yapılan açıklamada; “Hayır soframızın kurulmasında emeği geçen başta İlçe Müftümüz Sn. Mahmut Ateş'e, İlçe Vaizimiz Sn. Üsame Mollaoğulları'na, İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörümüz Mehmet Yıldız'a, ilahileri ile kulakları meşk eden Havsa Müftülüğü İlahi Grubu’muza, işadamı Cemil Demir'e ve tüm hayırseverlerimize, çocuklara hediyelerin verilmesinde büyük katkı sunan Mimar Sinan Vakfı Müdürü Hasan Gümüş'e, Cihannüma Edirne Temsilciliği adına Ataman Alkan ve Yasin Nas hocalarımıza ve tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.